KINDEREN

olangbmx

SNOWBOOTS

Olang en Berstein snowboots voor kinderen. Voor warme voeten tijdens urenlang speelplezier in de sneeuw!

egghelmet

SKIHELM

Koop een goede skihelm & skibril voor je kind, veiligheid gaat boven alles! Wij hebben o.a. Giro en Sinner skihelmen.

icepeakkids

BRUNOTTI KIDS

Dit merk heeft ook voor de jonge sneeuwliefhebbers leuke en stoere skikleding. Vanaf maat 116.

skisokkids

SKISOKKEN

Die harde skischoenen zijn in het begin best even wennen! Met goede ski sokken zitten ze veel fijner.

Save the Duck jas kinderen

Save the Duck kinderjas

 Warm, lichtgewicht en handig op te bergen in een klein zakje. De jassen zijn gevoerd met Plumtech. Een diervriendelijk alternatief voor dons. Bekend van het oranje logo met het vrolijk fluitende eendje!

skikleding icepeak kinderen

Skikleding kind

Wintersport is wat ons betreft de allerleukste vakantie samen met kinderen! Gelukkig heeft onze skikleding een prima prijs-kwaliteit verhouding. Ideaal dus voor snelgroeiende jongens & meisjes!

Barts muts kinderen

Barts muts & wanten

Wij zijn weer goed gemutst! Mutsen, sjaals & handschoenen van Barts houden onze kinderen lekker warm tijdens de koude wintermaanden; en fleuren tegelijkertijd het sombere straatbeeld op!

GO PLAY OUTSIDE!

Wat ooit begon als surfshop is inmiddels doorgegroeid naar een lifestyle winkel voor het hele gezin. Nog  steeds halen wij onze inspiratie uit het actief buiten zijn in weer en wind, zon of regen. Geen vastomlijnd concept maar juist de vrijheid om te doen waar wij zelf blij van worden, met de nadruk op fun & sports. Een winkel voor levensgenieters met de prettige en ongedwongen sfeer van vakantie. Op het water, in de sneeuw of gewoon op straat, geniet van je spaarzame vrijetijd en heb zoveel mogelijk plezier.