SURF

BEACHWEAR

Boardshorts, bikini’s en zwembroeken. Van Brunotti, Roxy, Quiksilver, Volcom, MC2 en Sundek!

kite-surf

KITE

Kitesurfschool Kiboco geeft al ruim 12 jaar kitesurfles. Daarnaast verkopen wij kiteboards, kites, wetsuits & trapezes.

sup-surf

SUP

Ga met ons suppen! Op de mooiste plekjes in ’t Gooi en rond Amsterdam. Ook voor verkoop & verhuur.

bril-surf

ACCESSOIRES

Zonnebrillen, slippers & espadrilles. Zomerhoedjes, hamam handdoek, zonnebrandcrème. Check!

surf Sundek swimwear

Sundek Swimwear

Sundek begon in 1972 met het maken van boardschorts voor surfers in California. Anno 2015 zijn Sundek zwemshorts – met de kenmerkende regenboog op de achterkant – weer helemaal hip!

surf Reef slippers

Reef Slippers

Wie zegt: zon, zee & strand, zegt slippers, zegt Reef! Met ook voor in de stad de mooiste slippers. Verschillende soorten. Zoals de Reef Fanning met flesopener, leren slippers en kinderslippers.

surf MC2 Saint Barth

MC2 Saint Barth

Al veel gesignaleerd in de chique Zuid-Europese badplaatsen en nu ook verkrijgbaar in Nederland! Mooie kwaliteit swimshorts met de vrolijkste printjes. Ook de populaire vader-zoon zwembroeken!

SUMMER
Sand, Surf & Sun

Wat ooit begon als surfshop is inmiddels doorgegroeid naar een lifestyle winkel voor het hele gezin. Nog  steeds halen wij onze inspiratie uit het actief buiten zijn in weer en wind, zon of regen. Geen vastomlijnd concept maar juist de vrijheid om te doen waar wij zelf blij van worden, met de nadruk op fun & sports. Een winkel voor levensgenieters met de prettige en ongedwongen sfeer van vakantie. Op het water, in de sneeuw of gewoon op straat, geniet van je spaarzame vrijetijd en heb zoveel mogelijk plezier.