Kitesurfles v.a. €85.- incl. Certificaat

Kitesurfles voor jong en oud

Ben je op zoek naar een kitesurfles maar denk je het niet te kunnen? Het maakt niet uit dat je nog nooit een vlieger of board hebt aangeraakt.

Jong, oud, sterk of niet sterk, wij geven lessen voor iedereen en krijgen jou in no time aan het kitesurfen waarbij het plezier altijd voorop staat!

Kitesurflessen

Wil je veilig en met plezier een kitesurfles volgen? Er wordt kitesurfles gegeven op elk niveau voor jong en oud. Kom kitesurfen en start een nieuwe uitdaging!

Kitesurfles introductie

Wil je een kitesurfles gewoon eens proberen? Of twijfel je nog of je een weekend of 3 -daagse cursus wilt volgen? Dan is deze introductie cursus ideaal voor jou!

Lees alles over de Kitesurfles Introductie.

wetsuit2

Kitesurfles Weekend

In 1 weekend de basis leren van het kitesurfen? het is mogelijk met een 2-daagse cursus. Dit uitgebreide programma heeft alle aspecten van een basiscursus.

Lees alles over de Kitesurfles Weekend.

wetsuits

Kitesurfles 3 dagen

Volg een complete kitesurf cursus in 3 dagen door de week. Meer tijd om te oefenen met varen, deze kitesurfles is all-in. Geen ervaring vereist. Volledig  gecertificeerd.

Lees alles over de 3 daagse kitesurfles

SUP Clinics op bijzondere locaties!

SUP lessen clinic

Wij geven ook SUP lessen (Stand Up Padding) Start nu een nieuwe leuke uitdaging en volg een clinic op één van onze bijzondere SUP locaties! Bel 035 – 678 2911

Bezoek onze kleding – sport winkel!

kiboco winkel bussum

Een Kitesurfles boeken met korting?

Wij geven korting wanneer je met een groep of gezin komt, of wanneer je ruim van te voren de kitesurfles bij ons boekt. Benieuwd? bel 035- 678 2911