logosvhool

Kitesurfschool Kiboco is in 2004 opgericht door instructeurs Michel Kristians en Ortwin “Junior” Cyrus. Als één van de eerste kitesurfscholen in Nederland hebben wij al velen besmet met het ‘kitevirus’.

surf-icoon

LESSEN

Onze kitesurflessen gaan volgens een officieel Kiteles instructie model en al onze instructeurs zijn gecertificeerd.

ocationicnon

LOCATIES

Wij geven kitesurflessen op twee van de meest geschikte locaties in Nederland, Wijk aan Zee en Muiderberg.

prijsicon

PRIJZEN

Drie uur effectief kitesurfles voor een mooie prijs van €110,-. Samen met één andere cursist en instructeur. Inclusief al de benodigde materialen!

schrijfinoc

INSCHRIJVEN

Geïnteresseerd? Bel 06-26060579 of schrijf je direct in via DEZE link!

Kitesurfles v.a. €110.- incl. Certificaat

Kitesurfles voor jong en oud

Ben je op zoek naar een kitesurfles maar denk je het niet te kunnen? Het maakt niet uit dat je nog nooit een vlieger of board hebt aangeraakt.

Jong, oud, sterk of niet sterk, wij geven lessen voor iedereen en krijgen jou in no time aan het kitesurfen waarbij het plezier altijd voorop staat!

Kitesurflessen

Wil je veilig en met plezier een kitesurfles volgen? Er wordt kitesurfles gegeven op elk niveau voor jong en oud. Kom kitesurfen en start een nieuwe uitdaging!

Kitesurfles introductie

Wil je een kitesurfles gewoon eens proberen? Of twijfel je nog of je een weekend of 3 -daagse cursus wilt volgen? Dan is deze introductie cursus ideaal voor jou!

Lees alles over de Kitesurfles Introductie.

wetsuit2

Kitesurfles Weekend

In 1 weekend de basis leren van het kitesurfen? het is mogelijk met een 2-daagse cursus. Dit uitgebreide programma heeft alle aspecten van een  basiscursus.

Lees alles over de Kitesurfles Weekend.

wetsuits

Kitesurfles 3 dagen

Volg een complete kitesurf cursus in 3 dagen door de week. Meer tijd om te oefenen met varen, deze kitesurfles is all-in. Geen ervaring vereist. Volledig gecertificeerd.

Lees alles over de 3 daagse kitesurfles