ACCESSOIRES

poc-helmet

POC HELM

Het Zweedse POC maakt mooie, veilige én comfortabele skihelmen. Kwalitatief top of  the bill!

mutsbarts

POEDERBAAS

Zoveel verschillende leuke beanies dat het moeilijk kiezen wordt. Gelukkig heb je nooit genoeg mutsen!

hestra-gloves

HESTRA GLOVES

Steeds vaker kiest men bewust voor ambacht en vakmanschap. Hestra past helemaal in deze trend.

BRUNOTTIbril

SKIBRILLEN

Een skibril hoort in de standaard uitrusting van elke skiër. Zo helpt het je diepte te zien bij slecht zicht.

accessoires Barts

Barts accessoires

Barts is het accessoire merk bij uitstek. Ongelooflijk wat ze elk jaar weer voor een leuke dingen weten te verzinnen. Grappig, vernieuwend en origineel. Casual, maar natuurlijk ook voor de wintersport!

Hestra hanschoenen

 Hestra is een authentiek Zweeds familiebedrijf met een lange historie. Een van ’s werelds voornaamste handschoenen merken. Mooie kwaliteit handschoenen van leer. Voor skiën, outdoor en vrije tijd.

Fjällräven tassen

De Kånken rugtas van Fjällräven bestaat al zo’n 40 jaar en is op dit moment weer razend populair! Twee A4 multomappen stonden aan de basis van het unieke rechthoekige model. Stoer, basic & clean!!

Wij zijn weer goed gemutst!

Wat ooit begon als surfshop is inmiddels doorgegroeid naar een lifestyle winkel voor het hele gezin. Nog  steeds halen wij onze inspiratie uit het actief buiten zijn in weer en wind, zon of regen. Geen vastomlijnd concept maar juist de vrijheid om te doen waar wij zelf blij van worden, met de nadruk op fun & sports. Een winkel voor levensgenieters met de prettige en ongedwongen sfeer van vakantie. Op het water, in de sneeuw of gewoon op straat, geniet van je spaarzame vrijetijd en heb zoveel mogelijk plezier.