WINTERSPORT

skijaspeak

SKI JASSEN

Wintersport jas voor heren, dames of kind? Echt dons, Softshell, of Goretex jas? Noem maar op!

thermofalke

THERMO KLEDING

Begin bij de basis en zorg dat je goede kwaliteit thermo ondergoed hebt. De base layer is belangrijk!

sinnerhelmet

SKIHELMEN

Een goede snowboard of-skihelm is tegenwoordig een must. Wij hebben veel keuze in elke prijsklasse!

icepeakbroek

SKIBROEKEN

Nieuwe skibroek nodig? Probeer eens een softshell broek. Super comfortabel door de flexibele stretch stof!

wintersport Burton kleding

CMP

Trots zijn wij erop dat we met CMP de absolute top in huis hebben wat betreft skikleding, pullies en windstoppers. Dus zoek je een mooie ski-jas, skibroek, fleece of skitrui? Come visit us!

wintersport vizierhelm

Vizierhelm

De skihelm met vizier wint snel aan populariteit. Ze zijn handig en mooi. Plus de kwaliteit van de lenzen wordt elk jaar weer beter. Vizierhelmen van o.a. Bollé, Brunotti en Sinner, al vanaf €149,-

wintersport Peak Performance

Peak Performance

In onze winkel in Bussum valt het ons altijd op dat wie eenmaal een ski jas of skibroek van het merk Peak Performance heeft gehad, daarna nooit meer iets anders wil. En dat zegt eigenlijk alles!

POEDERSNEEUW!

Wat ooit begon als snow-en surfshop is inmiddels doorgegroeid naar een lifestyle winkel voor het hele gezin. Nog  steeds halen wij onze inspiratie uit het actief buiten zijn in weer en wind, zon of regen. Geen vastomlijnd concept maar juist de vrijheid om te doen waar wij zelf blij van worden, met de nadruk op fun & sports. Een winkel voor levensgenieters met de prettige en ongedwongen sfeer van vakantie. Op het water, in de sneeuw of gewoon op straat, geniet van je spaarzame vrijetijd en heb zoveel mogelijk plezier.