SCHOENEN

olang

WINTERBOOTS

Heerlijke outdoorlaarzen. Perfect voor wintersport, druilerig herfstweer en typisch Hollandse kwakkelwinters!

olangkids

SNOWBOOTS

Sneeuwschoenen voor heren, dames & kinderen. Voor tijdens de skivakantie, maar hopelijk ook weer eens hier!!

bergstein

RAINBOOTS

Nu het kouder wordt zijn de gevoerde regenlaarzen van Bergstein ideaal. Voor droge & warme kindervoetjes!

sk8-hi

SNEAKERS

Al jaren het vertrouwde adres voor Vans schoenen in het Gooi. Ook skate-schoenen van Etnies en DC Shoes.

Olang schoenen en laarzen

Olang schoenen & laarzen

Het Italiaanse merk Olang maakt mooie kwaliteit outdoorlaarzen en-schoenen. Speciaal voor in de sneeuw hebben zij een collectie sneeuwschoenen-en laarzen. Ook leuke jongens en meisjes snowboots!

regenlaarzen Bergstein

Bergstein kinderlaarzen

De bekende kinderregenlaarzen van Bergstein! In de klassieke kleuren rood, navy, roze & geel. Ook verkopen wij de populaire gevoerde winterlaars én de snowboot variant. Beide in meerdere kleuren.

Vans schoenen

Vans shoenen

Vans schoenen blijven ongekend populair. Na de Era of Authentic zijn het nu vooral de Vans Old Skool en Vans Sk8-Hi – beide met de bekende Vans streep op de zijkant – die het straatbeeld domineren.

ENJOY THE SNOW!

Wat ooit begon als surfshop is inmiddels doorgegroeid naar een lifestyle winkel voor het hele gezin. Nog  steeds halen wij onze inspiratie uit het actief buiten zijn in weer en wind, zon of regen. Geen vastomlijnd concept maar juist de vrijheid om te doen waar wij zelf blij van worden, met de nadruk op fun & sports. Een winkel voor levensgenieters met de prettige en ongedwongen sfeer van vakantie. Op het water, in de sneeuw of gewoon op straat, geniet van je spaarzame vrijetijd en heb zoveel mogelijk plezier.