Skate & Step

skatbeoard

SKATEBOARD

Complete skateboards. Losse decks en onderdelen. Zoals griptape, trucks, wieltjes en lagers.

longboard

LONGBOARD

Goede kwaliteit longboards van A-merken. O.a. Globe, Penny, Saterno, Santa Cruz, Sector 9 en Riviera.

step

STUNTSTEP

Een stuntstep om trucjes te doen in het skatepark. Voor naar school, of gewoon op straat. Leuk & gezond!

vans-oldskool

LIFESTYLE

Skateschoenen van Vans, Etnies, Lakai en DC. Kleding van Quiksilver en Volcom. Vans rugtassen & caps.

skate penny boards

Penny Boards

Penny Australia, the original skateboard since forever! Pennyboards – de plastic retro skateboards – zijn weer hartstikke hip. Naast Penny verkopen wij ook de Baby Miller en Globe Bantam.

skate microstep

Microstep

De Mini Micro en Maxi Micro zijn absoluut de beste en leukste kindersteps op de markt. Al vanaf 2 1/2 jaar! Zelfs de jonge kinderen steppen met gemak weg. Goed voor de motorische ontwikkeling!

skate riviera longboards

Riviera Longboard

Longboards & cruisers worden steeds populairder. Wij verkopen ze al sinds 2008! Riviera is een van de bekendste merken. Niet alleen kwalitatief helemaal top, maar ze zien er ook super vet uit!

Don’t walk, just ride!

Wat ooit begon als surfshop is inmiddels doorgegroeid naar een lifestyle winkel voor het hele gezin. NogĀ  steeds halen wij onze inspiratie uit het actief buiten zijn in weer en wind, zon of regen. Geen vastomlijnd concept maar juist de vrijheid om te doen waar wij zelf blij van worden, met de nadruk op fun & sports. Een winkel voor levensgenieters met de prettige en ongedwongen sfeer van vakantie. Op het water, in de sneeuw of gewoon op straat, geniet van je spaarzame vrijetijd en heb zoveel mogelijk plezier.