• Sup-Start: Introductieles

    Leuke eerste kennismaking

   Geen enkele ervaring nodig.

   Inclusief alle benodigde materialen.

   

  Meer info

   

  TOUR-de-SUP: groep

  Wij organiseren regelmatig sup tours, iedereen kan mee! Aangezien dit vaak iets langere tochten zijn is een beetje supervaring echter wel aan te raden. Je kunt bij ons je board & pak huren.
  Heb je een eigen supboard maar vind je het wel leuk om met ons samen een tocht te maken? Geen probleem, hoe meer zielen hoe meer vreugd, peddel gezellig met ons mee!
  Tocht, duur 2-4 uur

    Ontdek met ons mooie suproutes

   Gezellig met anderen tochten maken

   Laagdrempelig, je hebt geen eigen SUP-spullen nodig

   

  Meer info

   

  Wat neem ik mee?

  Wij zorgen voor alle benodigde materialen, zoals de boards en peddels, wetsuits, supschoentjes, zwemvesten etc.. Het enige wat je zelf nog nodig hebt (buiten een zwemdiploma ) is:

  • Zwembroek of bikini
  • Handdoek
  • Eventueel zonnebrand
Home / Suppen

Suppen

101208_Parasurfing_Kurnell_10_PANO_01_3840x951_opt8

Supschool

Supclinics op de mooiste locaties in het Gooi en Amsterdam!

Ons team bestaat uit ervaren sportinstructeurs met een passie voor diverse waterporten. Opgericht in 2004 heeft Kiboco een lange staat van dienst.

Als een van de eerste officiële kitesurfscholen van Nederland hebben wij reeds honderden mensen op een veilige manier leren kiten. Toch zijn wij er altijd in geslaagd onze school kleinschalig en persoonlijk te houden, kwaliteit boven kwantiteit!

Zelf ontdekten wij in 2010 hoe leuk suppen is en op hoeveel bijzondere locaties je met een SUP kunt komen. Echter pas meer recent, sinds de sterk verbeterde kwaliteit opblaas boards, hebben wij besloten ons enthousiasme te delen door meer mensen/anderen te laten kennismaken met deze verslavende sport!

Sup board kopen

Ben jij net zo enthousiast over suppen als wij en wil je optimaal van de vrijheid en diverse mogelijkheden ervaren is eigen sup kopen. ideaal voor vakantie, caravan of boot plezier voor het hele gezin.
Wil je lange tochten maken, een allround board voor het hele gezin, of een inflatable board voor de vakanties, raceboard de mogelijkheden zijn legio.

Supverkoop: prijzen en-voorwaarden

Sup board huren

Heb je het suppen eenmaal onder de knie, dan bestaat bij ons de mogelijk om een sup te huren en zelf, of met een groepje op pad te gaan. Wij geven je vooraf uitleg en alle praktische informatie over het gebruik van de SUP en hebben de beste tips en tricks voor een onvergetelijke tocht. weten de mooiste routes, praktische informatie zelf erop uittrekken. Huur een sup

Supverhuur: prijzen en-voorwaarden.

bodydraggen kitesurfen

Stand-up-paddling als sportieve uitdaging:

Suppen is een goede workout, het is de perfecte core-training. Door het continu balanceren op het board  train je alle spieren in je romp, eigenlijk zonder dat je het zelf door hebt.

Ook is het een goede manier om je conditie op peil te houden of te verbeteren, een flinke tocht met een hoog tempo vergt behoorlijk wat uithoudingvermogen. Hoe sneller je peddelt hoe zwaarder je suptraining wordt, je bepaalt zelf de intensiviteit!

Kortom: wil je graag sporten in de buitenlucht, wil je werken aan een betere gezondheid, wil je afvallen, eens iets anders doen dan hardlopen, fitness of bootcamp? Start met peddelen en ontdek de vele voordelen van het suppen!

bodydraggen kitesurfen

Stand up paddling voor natuurliefhebbers:

Met een SUP kom je op plaatsen die normaal niet bereikbaar zijn, dit maakt het een ontzettend leuke activiteit voor mensen die graag willen genieten van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft. Vanaf het water beleef je de omgeving op een heel andere manier.

Verschil met een motorboot of sloep is de stilte en rust, je verstoort de natuur niet en daardoor zie je veel meer bijzondere dieren. Voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld een kano of roeiboot is dat je op het board staat, hierdoor heb je een veel wijdere blik op de omgeving en zie je meer!

 • Kom op plekken waar je normaal niet kunt komen
 • Uitzicht staand vanaf het water is uniek
 • Je bent 1 met de natuur