KITESURF LOCATIES

De locatie waar je de kitesurf cursus gaat nemen is heeft invloed op je leersnelheid. Wij proberen je altijd op de beste locaties centraal in Nederland les te geven.

Kitesurfen in Muiderberg

Kitesurfen in MuiderbergMuiderberg ligt vlakbij Amsterdam en is een top plek voor kitesurfers. Deze locatie heeft een groot gedeelte met ondiep water en is voldoende vlak om snel te leren kitesurfen, een ideale plek dus voor een eerste kitesurfles!

De windrichting is bepalend of er hier kitesurfles kan worden gegeven.

Lees meer…

Kitesurfen in Wijk aan Zee

Wijk aan Zee behoort tot de allerbeste kitesurf locaties van NederlandWijk aan Zee behoort tot de allerbeste kitesurf locaties van Nederland voor zowel beginners als ervaren kitesurfers. De betrouwbare en constante wind maken het voor beginners makkelijker om de kite te controleren.

Door de beschutting van de 1km lange Pier zijn er bij zuid(wester) wind relatief weinig windgolven en heb je minder last van de branding tijdens de kitesurf les. Bijna nergens aan de kust vindt je deze unieke situatie.

Lees meer…

Kitesurfen in Strand Horst

Kitesurfen moet zo makkelijk mogelijk zijn om te leren, en dat is precies wat Strand Horst te bieden heeft!Kom kitesurfen bij Strand Horst en start een nieuwe uitdaging! Kitesurfen moet zo makkelijk mogelijk zijn om te leren, en dat is precies wat Strand Horst eigenlijk biedt! Kitesurfen moet zo makkelijk mogelijk zijn om te leren en de locatie waar je leert kitesurfen is bepalend voor het leerproces, het kan het verschil maken. Door het ondiepe en vlakke water bij Strand Horst is het eenvoudiger om te leren waterstarten en kun je altijd lopend weer terug naar de kant komen.

Lees meer…

Kitesurflessen

Wil je veilig en met plezier een kitesurfles volgen? Er wordt kitesurfles gegeven op elk niveau voor jong en oud. Kom kitesurfen en start een nieuwe uitdaging!

Kitesurfles introductie

Wil je een kitesurfles gewoon eens proberen? Of twijfel je nog of je een weekend of 3 -daagse cursus wilt volgen? Dan is deze introductie cursus ideaal voor jou!

Lees alles over de Kitesurfles Introductie.

wetsuit2

Kitesurfles Weekend

In 1 weekend de basis leren van het kitesurfen? het is mogelijk met een 2-daagse cursus. Dit uitgebreide programma heeft alle aspecten van een basiscursus.

Lees alles over de Kitesurfles Weekend.

wetsuits

Kitesurfles 3 dagen

Volg een complete kitesurf cursus in 3 dagen door de week. Meer tijd om te oefenen met varen, deze kitesurfles is all-in. Geen ervaring vereist. Volledig gecertificeerd.

Lees alles over de 3 daagse kitesurfles