Rugtassen

fjallraven5-tassen

LAPTOP

Ruimte in je tas nodig voor je laptop? Kies dan de Maxwell van MiPac of Fjallraven Kanken 15″ laptop.

burton-tassen

BOARD

Merken als Burton en Miller hebben rugzakken waar je een board aan kunt bevestigen. Super handig!

mipac-tassen

PRINTJES

De tassen van Mi Pac zijn er in allerlei toffe printjes. Van panterprint tot een stoere Noorse print.

fjallkids-tassen

KINDER

De Fjällräven en Mipac rugtassen zijn er ook in kleinere uitvoering. De mini Mipac en Kanken mini.

Mi Pac

 Het Britse tassenmerk Mipac is de rising star binnen de accessoires wereld. Dit danken zij aan de goede prijs-kwaliteit verhouding en grote diversiteit in materialen, prints en kleuren.

Burton

Burton maakt ook accessoires in de goede kwaliteit die je van ze mag verwachten. Hun backpacks zien er niet alleen super vet uit, maar zijn ook praktisch, met boardstraps en veel opbergruimte.

FjallRaven

Het Zweedse outdoor merk Fjällräven heeft met de Kånken rugzak een absolute topper in huis. De kenmerkende hoekige tas is mega hip en domineert momenteel het straatbeeld in de steden.

WATCH MY BAG

Wat ooit begon als surfshop is inmiddels doorgegroeid naar een lifestyle winkel voor het hele gezin. Nog  steeds halen wij onze inspiratie uit het actief buiten zijn in weer en wind, zon of regen. Geen vastomlijnd concept maar juist de vrijheid om te doen waar wij zelf blij van worden, met de nadruk op fun & sports.

Een winkel voor levensgenieters met de prettige en ongedwongen sfeer van vakantie. Op het water, in de sneeuw of gewoon op straat, haal het maximale uit je tijd en heb zoveel mogelijk plezier!