• introductie les kitesurfen vanaf €110.-Introductieles kitesurfen

   

  voordelen introductieles kitesurfen Leuke introductie in de kitesport.

  voordelen introductieles kitesurfen Focus op ontspanning en fun.

  voordelen introductieles kitesurfen Inclusief alle materialen.

  voordelen introductieles kitesurfen Elke deelnemer een certificaat.

   

  Reserveer direct  Ideale windrichting Strand Horst

  ideale windrichting kitesurflocatie strand horst

  ideale windrichting Ideale windrichting

  vlagerige windrichting Vlagerige wind

  afdrijfgevaar! Afdrijfgevaar!

STRAND HORST

Kom kitesurfen bij Strand Horst en start een nieuwe uitdaging! Kitesurfen moet zo makkelijk mogelijk zijn om te leren, en dat is precies wat Strand Horst eigenlijk biedt!

Kitesurfen moet zo makkelijk mogelijk zijn om te leren en de locatie waar je leert kitesurfen is bepalend voor het leerproces, het kan het verschil maken. Door het ondiepe en vlakke water bij Strand Horst is het eenvoudiger om te leren waterstarten en kun je altijd lopend weer terug naar de kant komen.

Er zijn op Strand Horst altijd veel beginnende en gevorderde kitesurfers te vinden en iedereen is altijd bereid elkaar te helpen met advies en nuttige tips. Op het strand maak je makkelijk contact en mocht je een materiaal probleem hebben dan is een kitesurf winkel 2 minuten van je verwijderd. Het is dan ook geen verrassing dat Strand Horst één van de populairste binnenwater kitesurflocatie van Nederland is.

Strand Horst ligt vlakbij Harderwijk en door de centraal oostelijke ligging van Strand Horst is het een goed bereikbare plek voor veel mensen uit het oosten die een reis naar het strand te ver vinden.

Veel voorzieningen en vlakbij Harderwijk

Strand Horst biedt vele voorzieningen zoals b.v. Telstar. de grootste en één van de beste kitesurfshops van Nederland. Er is een jachthaven en zijn er allerlei vakantieparken en campings in de omgeving. Een kitesurfcursus is daardoor perfect te combineren met een lekker weekendje weg. Mocht je wat langer willen blijven dan heeft Harderwijk je ook veel te bieden zoals een leuke binnenstad, mooie natuur en natuurlijk het Dolfinarium.

Kitesurflessen

Wil je veilig en met plezier in Strand Horst een kitesurfles volgen? Er wordt kitesurfles gegeven op elk niveau voor jong en oud. Kom kitesurfen en start een nieuwe uitdaging!

Kitesurfles introductie

Wil je een kitesurfles gewoon eens proberen? Of twijfel je nog of je een weekend of 3 -daagse cursus wilt volgen? Dan is deze introductie cursus ideaal voor jou!

Lees alles over de Kitesurfles Introductie.

wetsuit2

Kitesurfles Weekend

In 1 weekend de basis leren van het kitesurfen? het is mogelijk met een 2-daagse cursus. Dit uitgebreide programma heeft alle aspecten van een  basiscursus.

Lees alles over de Kitesurfles Weekend.

wetsuits

Kitesurfles 3 dagen

Volg een complete kitesurf cursus in 3 dagen door de week. Meer tijd om te oefenen met varen, deze kitesurfles is all-in. Geen ervaring vereist. Volledig  gecertificeerd.

Lees alles over de 3 daagse kitesurfles

Voor en nadelen Strand Horst

Door het ondiepe water en het vlakke oppervlak is Strand Horst perfect voor beginnende kitesurfers om te starten met een nieuwe uitdaging. Er is veel te doen in de omgeving en het is snel te bereiken vanuit het oosten.

Het nadeel van deze locatie is dat door de ligging midden in Nederland de wind wat vlageriger kan zijn. Dit kan bij bepaalde windrichtingen een reden zijn om voor een andere lesplek te kiezen.

Bereikbaarheid

Vanaf de A28 is het een directe afslag (afslag 11) waar je direct de auto kunt parkeren op een ruime en gratis parkeerplaats. Vanaf deze parkeerplaats pikken we je op om te gaan beginnen met de les.